Dandan Nudler
.

Ingredienser
Saus
-
Vegetabilsk Oljepeanøtt 150.0 g
-
Peanøttsmør 100.0 g
-
Sichuanpepper 5.0 g
-
Salt 5.0 g
-
Vann 400.0 ml
-
Eddikchinkiang
-
Fiskesausse oppskrift "vegansk fishsauce" 50.0 ml
-
Tahini 100.0 g
-
Sukker 15.0 g
Nudler
Til servering
-
Peanøtter, ristede 150.0 g
-
Vårløk 75.0 g
-
Rød chili 3.0 stk
Fremgangsmåte
-
Saus
- Hell oljen, chili peanøttpasta og sichuanpepper i en varm panne, la den steke et øyeblikk, og ha deretter NoMince i pannen.
- Stek i noen minutter og krydre med salt. Tilsett ingefær, og stek deretter i noen minutter til. Tilsett vann, grønnsaksbuljong, eddik, fiskesaus, tahini og sukker.
- Kok det sammen over middels varme i 20 minutter.
-
Nudler
- Forbered nudlene i henhold til instruksjonene på pakken.
- Avkjøl i isvann
-
Til servering
- Bland nudlene med sausen. Anrett nudlene på tallerkener og til slutt pynt med knuste peanøtter, hakket vårløk og chili.
- Tips: Knus hele sichuan pepperkorn i en morter like før servering, og rist de gjerne i panna før du har de i morter.