Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

  1. Saus

    • Hell oljen, chili peanøttpasta og sichuanpepper i en varm panne, la den steke et øyeblikk, og ha deretter NoMince i pannen. 
    • Stek i noen minutter og krydre med salt. Tilsett ingefær, og stek deretter i noen minutter til. Tilsett vann, grønnsaksbuljong, eddik, fiskesaus, tahini og sukker. 
    • Kok det sammen over middels varme i 20 minutter.
  2. Nudler

    • Forbered nudlene i henhold til instruksjonene på pakken.  
    • Avkjøl i isvann
  3. Til servering

    • Bland nudlene med sausen. Anrett nudlene på tallerkener og til slutt pynt med knuste peanøtter, hakket vårløk og chili.
    • Tips: Knus hele sichuan pepperkorn i en morter like før servering, og rist de gjerne i panna før du har de i morter.