Crispy NoChicken med rødbeter og grønnkål
En fargerik vegetarrett hvor det veganske kyllingalternativet "Crispy NoChicken" fra Vegetarian Butcher spiller hovedrollen

Ingredienser
Crispy NoChicken med rødbeter og grønnkål
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Crispy No Chicken
Crispy No Chicken Burger 1.8kg The Vegetarian Butcher
/stk
10.0 stk
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Soyabønner og produkter derav: Ja
Saltbakt rødbet
Rødbeter, syltede
/kg
1.0 kg
0%
Rapsolje
/g
20.0 g
0%
Salt, havs
/kg
2.0 kg
0%
Syltede rødbeter
EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
500.0 ml
0%

Vann
/ml
500.0 ml
0%
Sukker
/g
250.0 g
0%
Stjerneanis
/stk
2.0 stk
0%
Fennikelfrø
/g
15.0 g
0%
Svart pepper, hel
/stk
15.0 stk
0%
Timian, fersk
/g
15.0 g
0%
Rødbeter, sous-vide
/g
500.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Crispy No Chicken
Saltbakt rødbet
-
Rødbeter, syltede 1.0 kg
-
Rapsolje 20.0 g
-
Salt, havs 2.0 kg
Syltede rødbeter
-
Vann 500.0 ml
-
Sukker 250.0 g
-
Stjerneanis 2.0 stk
-
Fennikelfrø 15.0 g
-
Svart pepper, hel 15.0 stk
-
Timian, fersk 15.0 g
-
Rødbeter, sous-vide 500.0 g
Fremgangsmåte
-
Crispy No Chicken
Stek burgerne enten i en stekepanne eller i en frityrkoker til de er sprø og gylne -
Saltbakt rødbet
Skrubb rødbetene med en kjøkkensvamp. Gni rødbetene inn med litt olje og legg dem på en seng av grovt salt i en ildfast form.Dytt dem litt ned i saltet.Bak på 200 grader i 1-2 timer, eller til de er helt møre.La rødbetene få avkjøle seg litt. Skjær bort rota og dra av skallet.Del rødbetene i båter -
Syltede rødbeter
Alt kokes sammen til sukkeret er oppløst. Ikke sil bort krydderiene. De utvikler smak over tid. -
Grønnkål
Grønnkålen ordnes og freses i litt olje på en rykende varm panne. Krydder med maldonsalt.