Crispy NoChicken med brokkolini, spinat og selleripure
Grønt er skjønt! En vegetar NoCrispy chicken burger får selskap av vårens beste primører

Ingredienser
Crispy NoChicken med brokkolini, spinat og selleripure
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€60000.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Crispy No Chicken
Crispy No Chicken Burger 1.8kg The Vegetarian Butcher
/stk
10.0 stk
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Soyabønner og produkter derav: Ja
Smørkokt brokkolini og grønne asparges
Brokkolini
/g
500.0 g
0%
Grønn asparges
/g
500.0 g
0%
Smør
/g
200.0 g
0%
Vann
/dl
3.0 dl
0%
Stekt spinat
Baby spinat
/kg
1.0 kg
0%
Rapsolje
/g
30.0 g
0%
Selleripure
Sellerirot
/kg
1.0 kg
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
1.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Smør
/g
150.0 g
0%
EPLESIDEREDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
50.0 ml
0%

Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Kremet sennepssaus
Maille Sennep Dijon Original 1kg
/ml
60.0 ml
0%

Sennepsfrø
/g
15.0 g
0%
KNORR Hønsekraft pasta 2 x 1 kg / 2 x 40 L
/g
5.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Vann
/dl
1.0 dl
0%
Hvitvin
/dl
1.0 dl
0%
Portvin
/dl
1.0 dl
0%
Sitron
/stk
1.0 stk
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/dl
3.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Salt Og Pepper
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Crispy No Chicken
Smørkokt brokkolini og grønne asparges
-
Brokkolini 500.0 g
-
Grønn asparges 500.0 g
-
Smør 200.0 g
-
Vann 3.0 dl
Stekt spinat
-
Baby spinat 1.0 kg
-
Rapsolje 30.0 g
Selleripure
-
Sellerirot 1.0 kg
-
Smør 150.0 g
-
Salt Og Pepper
Kremet sennepssaus
-
Sennepsfrø 15.0 g
-
Vann 1.0 dl
-
Hvitvin 1.0 dl
-
Portvin 1.0 dl
-
Sitron 1.0 stk
-
Salt Og Pepper
Fremgangsmåte
-
Crispy No Chicken
Stek burgerne enten i en stekepanne eller i en frityrkoker til de er sprø og gyldne.Dryss over litt salt -
Smørkokt brokkolini og grønne asparges
Kok sammen smør og vann. Kok brokkolini og asparges i smørvannet til de er møre men fortsatt litt sprø.Sil fra smørvannet og krydre med salt, pepper og litt sitronsaft -
Stekt spinat
Spinaten vaskes og tørkes fri for vann.Stek spinaten på en skikkelig varm panne i rapsolje. Pass på å ikke steke spinaten for mye. Noen blader må gjerne være en smule rå.Ha spinaten på et fettsugende papir og krydre med salt. -
Selleripure
Rotsellerien skrelles. Skjær i små biter og kok i vann til den er mør.Sil bort vannet og blend til pure med piske og smør.Smak til med salt og epleeddik. -
Kremet sennepssaus
Stek dijonsennep og sennepskorn i en tørr gryte for å slippe sennepsoljene.Tilsett hvitvin og portvin og kok inn til halvparten.Tilsæt vann, Knorr brunet kyllingbuljong pasta, skall fra en sitron og Rama Piske. Kok til kremet konsistens. Sil sausen – skummes med en stavblender før servering.