Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Gryte

  • Kyllingpølser 500.0 g
  • Kalkunchorizo 100.0 g
  • Løk, gul 100.0 g
  • Margarin, flytende 25.0 g
  • KNORR Napoli Tomatsaus 1 x 3,8 kg / 22 L 100.0 g
  • Vann 1615.0 ml
  • Paprika, rød 200.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 50.0 g
  • Hvite bønner, kokte 250.0 g

Tilbehør

  • Bulgur 680.0 g
  • Quinoa 80.0 g
  1. Gryte

    1. Legg pølse og løk på et ovnsbrett. Fordel flytende margarin over og brun i ovnen til fargen er blitt gyllenbrun.
    2. Kok opp Napolisausen med vann og tilsett Knorr Mat og paprika skåret i biter. Smaksett med Knorr Røkt Chili Purè.
    3. Tilsett pølsene og bønnene, og la retten koke litt.
  2. Tilbehør

    1. Bland bulgur og quinoa i en form, strø over grønnsaksbuljongen. Tilsett vann og tilbered med damp uten lokk i ca. 15 minutter.
  3. CO2-belastning

    C02-utslipp/porsjon 0,4 kg