Nypepannacotta
Carte d’Or Panna Cotta er en perfekt stabil base om du ønsker å leke med kreativiteten. Her med nype!

Ingredienser
Nypepannacotta
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Panna cotta
Melk
/l
1.0 l
0%
Nype, pulver
/g
60.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Panna cotta
-
Melk 1.0 l
-
Nype, pulver 60.0 g
Fremgangsmåte
-
Panna cotta
- Varm melken til kokepunktet.
- Rør i pannacotta- og nypepulver.
- Sett i kjøleskapet for å stivne, ca 3 timer og server.
-
Tips
Man kan også velge en annen fruktsmak ved å bytte ut nypepulveret. Carte d’Or Panna Cotta er en perfekt stabil base om du ønsker å leke med kreativiteten. Og den kan også serveres uten smakstilsetning. Les da doseringen på pakningen.