Menu

Ingredienser

+

Krem

Tyttebærcoulis

  • Tyttebær, frossne 200.0 g
  • Melis 75.0 g
  • Kanel, hel 1.0 stk

Montering

  • Pepparkaka 200.0 g
  • Blåbær 120.0 g
  • Bringebær 80.0 g

En dessert med julens smaker, kremen er smakt til med nelikk og appelsin, tyttebærcoulisen med kanel. Du kan bruke de julekakene du har på kjøkkenet ved montering

...

Fremgangsmåte

  1. Krem

    • Pisk Violife creamy kremostalternativ med melis, zest av appelsin, frøene fra vaniljestangen.
    • Ha i Rama Piske 31 % og fortsett å piske til kremen blir fast, smak til med malt nellik og Amaretto (mandellikør)
  2. Tyttebærcoulis

    Kok opp tyttebær i en kjele sammen med kanelstang, nelikk, melis og litt vann, koke til at har bærene løst seg opp og blitt til en coulis
  3. Montering

    • Bygg et tårn av forskjellige julekaker som f.eks pepperkaker, med krem og friske bær mellom.
    • Hell tyttebærsausen over rett før servering og pynt med enda flere friske bær.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny