Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Stekte grønnsaker:

  • Salt 10.0 g
  • Rødløk 200.0 g
  • Gulrot 400.0 g
  • Pastinakk 217.0 g
  • Kålrot 200.0 g
  • Selleri 200.0 g

Saus:

  • Vann 1.0 l
  • Knorr Grønnsaksfond konsentrat 50L 0.6 dl
  • Honning 80.0 g
  • Knorr Professional Ingefær Puré 750g 40.0 g
  • Kanelstang, hel 5.0 g
  • Spisskummen, malt 2.0 g
  • Gurkemeie 1.0 g
  • Nellik 5.0 stk
  • Hvite bønner, kokte 0.6 kg
  • Grønnkål 100.0 g

Chermoula saus:

  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 0.5 l
  • Bladpersille 140.0 g
  • Koriander, frisk 35.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 10.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 5.0 g
  • Koriander, malt 1.0 g
  1. Stekte grønnsaker:

    1. Bland de delte rotgrønnsakene med margarin og salt.
    2. Stek rotgrønnsakene i ovnen på 200 ⁰C i 15 minutter.
  2. Saus:

    1. Kok opp sausingrediensene i en kjele.
    2. Legg de stekte grønnsakene i sausen og la de trekke i 10 minutter.
    3. Tilsett til slutt hvite bønner og grønnkål.
  3. Chermoula saus:

    1. Kjør Chermoula-sausen jevn med en stavmikser eller kjøkkenmaskin.