Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Risotto:

  • Ris, arborio 0.7 kg
  • Hvitvin 2.0 dl
  • Vann 2.0 l
  • Olivenolje 1.0 dl
  • Butternut squash, terninger 0.5 kg
  • Sjalottløk, hakket 100.0 g
  • Timian, hakket 20.0 g
  • Hvitløksfedd 2.0 stk
  • Parmesan, ost 100.0 g
  • Smør 100.0 g
  • Knorr Professional Roast Umami 0.6 dl

Sopp:

  • Sopp, blandet 400.0 g
  • Knorr Professional Roast Umami 0.4 dl
  • Knorr Professional Citrus Fresh 0.2 dl
  • Salt og pepper
  1. Risotto:

    1. Kok opp vann og buljong.
    2. Varm opp risen i olivenoljen og la den suge til seg fettet. Tilsett vinen og la det koke inn. Tilsett buljong litt etter litt til risen er kokt al dente.
    3. Damp squash, sjalottløk, timian og hvitløk møre under folie. Tilsett Roast Umami og mos det grovt med en gaffel eller en stavmikser.
    4. Gjør ferdig risottoen og tilsett smør og parmesan. Tilsett den moste squashen og rør til risottoen er kremet. Smak eventuelt til med salt og pepper.
  2. Sopp:

    1. Stek soppen i litt margarin i en panne.
    2. Glaser med Roast Umami og Citrus Fresh.
    3. Krydre med salt og pepper, og legg soppen på toppen av risottoen.