Butter veggie
Den indiske Butter chicken-sausen er en smaksrik tomat-fløtesaus som tradisjonelt serveres med kylling. Den passer også utmerket til vegetariske retter.

Ingredienser
Butter veggie
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Butter veggie:
Gul løk, skrelt og skivet
/g
100.0 g
0%
Vann
/l
0.6 l
0%
Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg
/g
36.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
KNORR Tomatino 3 x 2 kg
/g
300.0 g
0%

Knorr Butter Chicken Paste (UTGÅTT)
/g
100.0 g
0%

Nøtter og mandel og produkter derav: Kan inneholde spor av
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Soyastrimler
/kg
0.5 kg
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Butter veggie:
-
Gul løk, skrelt og skivet 100.0 g
-
Vann 0.6 l
-
Soyastrimler 0.5 kg
Fremgangsmåte
-
Butter veggie:
- Fres løken i margarin.
- Pisk sammen vann og kaldrørt stivelse (cold base) til pulveret er oppløst før du tilsetter fløten.
- Tilsett Tomatino og Butter Chicken Paste til fløtesausen. Tilsett soyastrimlene. Varm opp.
- Serveres med kokt ris.
-
Tips!
Soyaen kan erstattes med quorn eller seitan.