Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Butter Chicken:

  • gul løk, hakket 150.0 g
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 30.0 g
  • Poteter, skrelt 1.0 kg
  • Knorr Butter Chicken Paste 250.0 g
  • Vann 6.0 dl
  • Knorr Kyllingsjy pasta 40L 50.0 g
  • Kyllingfilet, i biter 1.0 kg
  • Spinat, renset 300.0 g

Til servering:

  • Koriander, fersk, hakket 20.0 g
  • Kokos, høvlet, ristet 50.0 g
  • Grønne Rosiner 50.0 g
  • Lime 2.0 stk
  1. Butter Chicken:

    1. Kutt poteter og kylling i terninger på 3x3cm.
    2. Stek løken myk i flytende margarin.
    3. Tilsett poteter, Butter Chicken paste,hvitløkpasta, Tomatino, vann og kyllingsjy. Kok opp og tilsett kylling, la det trekke langsomt under lokk til potetene og kyllingen er ferdig. Rør med jevne mellomrom (tilsett vann om nødvendig).
    4. Vend i spinaten litt om gangen, tilsett fløte og la trekke noen minutter til. Smak til med salt og pepper.
  2. Til servering:

    1. Server Butter Chicken med ris, kokos, rosiner, koriander og lime.