Menu

Ingredienser

+

Pannekaker

  • egg 5.0 dl
  • Sukker 220.0 g
  • Hvetemel 650.0 g
  • Øl 2.0 dl
  • Vaniljesukker 30.0 g
  • Vann 2.0 dl

Blåbærkrem


Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Amerika, Mexico – pannekaken er overalt, og den kan brukes i både søte og salte retter. Men ett spørsmål som alltid dukker opp, er om pannekaken skal stekes eller bakes.

...

Fremgangsmåte

  1. Pannekaker

    1. Egg, sukker, hvetemel, øl, vaniljesukker og flytende margarin røres sammen.
    2. Mat 15% og vann tilsettes, litt av gangen. La røren hvile mens kremen lages.
  2. Blåbærkrem

    1. Vaniljesausen vispes luftig med melk.
    2. Piske vispes luftig med melis og vanilje og vendes inn i vaniljekremen. Kremen fylles i pannekakene.
    3. Karamelltopping has i en kjele, kokes opp og reduseres litt. Deretter glaseres blåbærene lett i karamellsausen.
    4. Pannekaken serveres med vaniljekremen og de glaserte blåbærene. Pynt med litt sitronmelisse.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny