Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Potetmos:

  • Potetmos, ferdig 1.0 kg
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 10.0 g
  • Knorr Professional Roast Umami 0.1 dl
  • Spisskummen, malt 1.0 g
  • Erter, grønne 200.0 g

Fyll:

  • Toastbrød, skiver 20.0 stk
  • Skivede grønnsaker (rødbeter, gulrot, squash, aubergine, tomat osv.)
  • Hvitløksfedd 4.0 stk
  • Koriander, fersk, hakket 10.0 g
  • Salt og pepper 10.0 g
  1. Potetmos:

    1. Smaksett den ferdige potetmosen med Roast Umami, umamikrydder, spisskummen, salt og pepper og bland godt.
    2. Ertene blandes i tilslutt.
  2. Fyll:

    1. Skjær grønnsakene tynt og stek i 1 dl flytende margarin.
    2. Bland hvitløk, koriander og 1 dl flytende margarin. Smøres på toasten.
    3. Fordel potetmos og de stekte grønnsakene lagvis på toasten.
    4. Stek toasten i flytende margarin og bak den så i ovnen på 160° i ca. 10 minutter.
    5. Serveres sammen med ketchup eller en annen favorittdipp.