Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Blomkål Korma:

  • Vann 0.6 l
  • Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg 40.0 g
  • Knorr Korma Paste 100.0 g
  • Sukker 5.0 g
  • Blomkål 400.0 g
  • Kikerter, kokte 300.0 g
  • Grønnkål 30.0 g
  1. Blomkål Korma:

    1. Lag en grunnsaus ved å piske kaldrørt stivelse (cold base) ut i vann til alt pulveret er oppløst.
    2. Rør inn fløte, korma-paste, grønnsaksbuljong og sukker.
    3. Legg i blomkålen og la den syde til det nesten er klart.
    4. Tilsett kikerter og strimlet bladkål til slutt. Server med kokt ris.
  2. Tips!

    Blomkålen kan også stekes i ovnen og tilsettes i den ferdige sausen