Blodappelsinmousse
En enkel og frisk dessert med få ingredienser som også kan lages med både mandarin og klementin. Blodappelsinen er mindre vanlig enn vanlige appelsiner og mer aromatiske med en perfekt balanse mellom syre og sødme. Sesongen varer fra desember til slutten av mars og de vanligste sortene her i Norden er den mørke Moro og den mer marmorerte Tarocco, hvor den sistnevnte oftest er uten kjerner.

Ingredienser
Blodappelsinmousse
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Rama Professional Piske 31% Lavlaktose 1L
/dl
4.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Blodappelsin
/g
0.0 g
0%
Lime
/g
30.0 g
0%
Sukker
/g
80.0 g
0%
Gelatin
/g
30.0 g
0%
Til Servering:
/
0.0
0%
Blodappelsin
/st
2.0 st
0%
Rama Professional Piske 31% Lavlaktose 1L
/dl
1.0 dl
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Crumble Eller Granola
/
0.0
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
-
Blodappelsin
-
Lime 30.0 g
-
Sukker 80.0 g
-
Gelatin 30.0 g
-
Til Servering:
-
Blodappelsin 2.0 st
-
Crumble Eller Granola