1. Oksebryst:

    1. Rens oksebrystet og kok det nesten mørt i vann og oksekraft.
    2. Bland chilipuré, paprikapuré, hvitløkpuré, sennep, kyllingfond, eddik og Pronto.
    3. La alle disse ingrediensene koke i ca. 10 minutter.
    4. Hell sausen over oksebrystet og glaser i stekeovnen til brystet er helt mørt.
  2. Bourbonchipotle:

    1. Kok opp sukker, eddik og vann og la det koke til sukkeret er oppløst.
    2. Tilsett Pronto og røkt chilipuré, og kok opp.
    3. Hell massen i en kjøkkenmaskin og smak til med bourbon.
  3. Kålsalat:

    1. Snitt rødkål og hvitkål fint.
    2. Rør sammen majones, fraiche, pepperpuré og kyllingfond, og bland med kålen.
  4. Servering:

    1. Rist bollene, legg på slawen, skjær kjøttet i strimler og legg det i.
+