Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Oksebryst:

  • Oksebryst 1.5 kg
  • Vann 3.0 l
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 20.0 g
  • Knorr Professional Paprika Puré 750g - delistet! 30.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 15.0 g
  • Maille Grov Sennep 100.0 g
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 0.75 dl
  • Eddik av eplecider 20.0 ml
  • Knorr Pronto tomatsaus (pose) 3kg - Delistet! 1.5 kg

Bourbonchipotle:

  • Sukker 100.0 g
  • Eddik 1.0 dl
  • Vann 1.0 dl
  • Knorr Pronto tomatsaus (pose) 3kg - Delistet! 400.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 25.0 g
  • Bourbon søt 1.0 dl

Kålsalat:

  • Hvitkål 400.0 g
  • Rødkål 400.0 g
  • Hellmann's Real Majones 10kg 200.0 g
  • Knorr Professional Pepper Puré 750g - delistet! 10.0 g
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 0.1 dl

Servering:

  • Brioche boller 10.0 stk
  1. Oksebryst:

    1. Rens oksebrystet og kok det nesten mørt i vann og oksekraft.
    2. Bland chilipuré, paprikapuré, hvitløkpuré, sennep, kyllingfond, eddik og Pronto.
    3. La alle disse ingrediensene koke i ca. 10 minutter.
    4. Hell sausen over oksebrystet og glaser i stekeovnen til brystet er helt mørt.
  2. Bourbonchipotle:

    1. Kok opp sukker, eddik og vann og la det koke til sukkeret er oppløst.
    2. Tilsett Pronto og røkt chilipuré, og kok opp.
    3. Hell massen i en kjøkkenmaskin og smak til med bourbon.
  3. Kålsalat:

    1. Snitt rødkål og hvitkål fint.
    2. Rør sammen majones, fraiche, pepperpuré og kyllingfond, og bland med kålen.
  4. Servering:

    1. Rist bollene, legg på slawen, skjær kjøttet i strimler og legg det i.