Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

BBQ-søtpotet:

  • Søtpotet 2.0 kg
  • Knorr Butter Chicken Paste 150.0 g
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 0.5 dl
  • Brunt sukker 75.0 g

Røkt gulrotpuré:

  • Gulrot 1.0 kg
  • Sitron 1.0 stk
  • Spisskummen, malt 5.0 g
  • Knorr Professional Deep Smoke 0.3 dl
  • Knorr Professional Roast Umami 0.3 dl
  • Koriander, frisk 24.0 g
  1. BBQ-søtpotet:

    1. Hell flytende margarin i en panne og tilsett Butter Chicken Paste, farin og kyllingfond og la alt smelte sammen.
    2. Glaser søtpotetene nesten myke i BBQ-sausen.
  2. Røkt gulrotpuré:

    1. Stek gulrøttene nesten myke i margarin sammen med saften og skallet av en sitron.
    2. Blend sammen gulrøttene med «stekefettet», spisskummen, RoastUmami, Deep Smoke, fersk koriander og fraiche til en puré.
    3. Tre eventuelt søtpotetene på et spyd og server de på toppen av gulrotpureen. Garner gjerne med ristede sesamfrø og friske urter.