Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

BBQ-gulrotsalat:

  • Gulrot 1.0 kg
  • BBQ krydder 50.0 g
  • Couscous 400.0 g
  • Mais 0.6 kg
  • Isbergsalat 300.0 g
  • Løk, gul 100.0 g

Dressing:

  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 5.0 g
  • Knorr Professional Deep Smoke 0.2 dl
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 10.0 g
  • Persille, finhakket 50.0 g
  • Rapsolje 3.0 dl
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 1.0 dl

Røkt chilisaus:

  • Knorr Professional Deep Smoke 0.1 dl
  • Salt 5.0 g
  1. BBQ-gulrotsalat:

    1. Skrell og stek gulrøttene hele med salt og litt olje i ovnen på 200 grader til de er myke.
    2. Strø over BBQ-krydder på den ferdigbakte gulroten.
    3. Kok couscous etter anvisningen på forpakningen.
    4. Hakk løk og isbergsalat.

  2. Dressing:

    1. Hakk persillen og bland med øvrige ingredienser.
    2. Bland dressingen ned i gulrotsalaten.
  3. Røkt chilisaus:

    1. Bland sammen fraiche og krydder til en god saus og server til salaten.