Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Pannekaker:

  • Maizena Snowflake 2kg 225.0 g
  • Potetmel 100.0 g
  • Eggehvite 2.0 dl
  • Vann 7.0 dl
  • Gurkemeie 8.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 20.0 g
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 0.3 dl
  • Salatløk, finhakket 100.0 g

Chili dressing (garnering til Ban Xeo):

  • Carte d'Or Karamell topping 1kg 100.0 g
  • Fiskesaus 1.0 dl
  • Lime, saft 1.0 dl
  • Knorr Professional Roast Umami 0.3 dl
  • Knorr Professional Citrus Fresh 0.2 dl
  • Chili, finhakket
  • Hvitløk, hakket

Fyll:

  • Kyllingfilet, i biter 250.0 g
  • Scampi 250.0 g
  • Bønnespirer 400.0 g
  • Koriander, frisk 176.0 g
  • Mynte, fersk 150.0 g
  • Rispapir 10.0 stk
  1. Pannekaker:

    1. Bland alle ingrediensene og rør sammen til en tynn røre.
  2. Chili dressing (garnering til Ban Xeo):

    1. Bland alle ingredienser og la trekke i ca. 1 time.
  3. Fyll:

    1. Finhakk urter, velg etter sesong og tilbud.
    2. Stek ca. 25 g kylling og 25 g reker i olje i en stekepanne og tilsett et tynt lag med pannekakerøre. Stek til den er gyllen på begge sider.
    3. Dypp et rispapir i vann og bre pannekaken utover.
    4. Tilsett bønnespirer, koriander, mynte og rull pannekaken i rispapiret.
    5. Server rullen med chilidressing.