Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Marinade

Limeaioli

Søt og krydret «sweet and spicy» sauce

Til servering

  • Alfaalfa-spirer 50.0 g
  • Grønn salat 50.0 g
  • Frisk koriander
  • Kaffirlimeblader
  • Vårløk 50.0 g
  • Sesamfrø 10.0 g
  • Rød chili3stk 20.0 g
  • Løk, gulristet 50.0 g
  1. Marinade

    • Bland limejuice, tamari og sukker. Finhakk sjalottløk, chili og urter og rør dem inn i marinaden. Bland marinade og vegankjøtt sammen. Stek raskt i panne rett før servering.
  2. Limeaioli

    • Bland sammen ingrediensene. Ha blandingen i en sprøytepose eller flaske.
  3. Søt og krydret «sweet and spicy» sauce

    • Bland sammen ingrediensene. Ha blandingen i en sprøytepose.

  4. Til servering

    • Stek tacoene i en tørr panne i 10 sekunder på hver side. Ha de ferdige tacoene på et varmt og fuktig håndkle. 
    • Vend vegankjøttet i frityrrøren og friter de på 170 grader i ca. 2-3 minutter til de er gyllenbrune. Fordel NoChicken Chunks og rødkål på tacolefsene. 
    • Smak til med ranchdressing og hot sauce. Riv litt ost på toppen. Pynt med hakket koriander og vårløk. Server med limebåter.