Bangkok Tacos
.

Ingredienser
Marinade
-
Lime 2.0 stk
-
Sukker 10.0 g
-
Sjalottløk1 stk 25.0 g
-
Koriander, frisk 5 stilker 20.0 g
-
Vårløk5 stk 100.0 g
-
Mynte, fersk5 blad 10.0 g
-
Limeblad1 blad 5.0 g
-
Rød chili 1.0 stk
-
Tamarind 50.0 g
Limeaioli
-
LimeBåde juice og skall 2.0 stk
Søt og krydret «sweet and spicy» sauce
-
asiatisk pepper, knustgochujang 100.0 g
Til servering
-
Alfaalfa-spirer 50.0 g
-
Grønn salat 50.0 g
-
Frisk Koriander
-
Kaffirlimeblader
-
Vårløk 50.0 g
-
Sesamfrø 10.0 g
-
Rød chili3stk 20.0 g
-
Løk, gulristet 50.0 g
Fremgangsmåte
-
Marinade
- Bland limejuice, tamari og sukker. Finhakk sjalottløk, chili og urter og rør dem inn i marinaden. Bland marinade og vegankjøtt sammen. Stek raskt i panne rett før servering.
-
Limeaioli
- Bland sammen ingrediensene. Ha blandingen i en sprøytepose eller flaske.
-
Søt og krydret «sweet and spicy» sauce
Bland sammen ingrediensene. Ha blandingen i en sprøytepose.
-
Til servering
- Stek tacoene i en tørr panne i 10 sekunder på hver side. Ha de ferdige tacoene på et varmt og fuktig håndkle.
- Vend vegankjøttet i frityrrøren og friter de på 170 grader i ca. 2-3 minutter til de er gyllenbrune. Fordel NoChicken Chunks og rødkål på tacolefsene.
- Smak til med ranchdressing og hot sauce. Riv litt ost på toppen. Pynt med hakket koriander og vårløk. Server med limebåter.