Bangkok Tacos
.

Ingredienser
Bangkok Tacos
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Marinade
NOMINCE 2 kg The Vegetarian Butcher
/g
400.0 g
0%

Nøtter og mandel og produkter derav: Kan inneholde spor av
Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Lime
/stk
2.0 stk
0%
Sukker
/g
10.0 g
0%
Sjalottløk1 stk
/g
25.0 g
0%
Koriander, frisk 5 stilker
/g
20.0 g
0%
Vårløk5 stk
/g
100.0 g
0%
Mynte, fersk5 blad
/g
10.0 g
0%
Limeblad1 blad
/g
5.0 g
0%
Rød chili
/stk
1.0 stk
0%
Tamarind
/g
50.0 g
0%
Limeaioli
Hellmann's Vegan 2,5kg
/g
400.0 g
0%

LimeBåde juice og skall
/stk
2.0 stk
0%
Knorr Professional Hvitløk Puré 750g
/g
10.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Søt og krydret «sweet and spicy» sauce
Knorr Sunshine Chili (chili/hvitløk) 1L
/ml
100.0 ml
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
asiatisk pepper, knustgochujang
/g
100.0 g
0%
Til servering
Alfaalfa-spirer
/g
50.0 g
0%
Grønn salat
/g
50.0 g
0%
Frisk Koriander
/
0.0
0%
Kaffirlimeblader
/
0.0
0%
Vårløk
/g
50.0 g
0%
Sesamfrø
/g
10.0 g
0%
Rød chili3stk
/g
20.0 g
0%
Løk, gulristet
/g
50.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Marinade
-
Lime 2.0 stk
-
Sukker 10.0 g
-
Sjalottløk1 stk 25.0 g
-
Koriander, frisk 5 stilker 20.0 g
-
Vårløk5 stk 100.0 g
-
Mynte, fersk5 blad 10.0 g
-
Limeblad1 blad 5.0 g
-
Rød chili 1.0 stk
-
Tamarind 50.0 g
Limeaioli
-
LimeBåde juice og skall 2.0 stk
Søt og krydret «sweet and spicy» sauce
-
asiatisk pepper, knustgochujang 100.0 g
Til servering
-
Alfaalfa-spirer 50.0 g
-
Grønn salat 50.0 g
-
Frisk Koriander
-
Kaffirlimeblader
-
Vårløk 50.0 g
-
Sesamfrø 10.0 g
-
Rød chili3stk 20.0 g
-
Løk, gulristet 50.0 g
Fremgangsmåte
-
Marinade
- Bland limejuice, tamari og sukker. Finhakk sjalottløk, chili og urter og rør dem inn i marinaden. Bland marinade og vegankjøtt sammen. Stek raskt i panne rett før servering.
-
Limeaioli
- Bland sammen ingrediensene. Ha blandingen i en sprøytepose eller flaske.
-
Søt og krydret «sweet and spicy» sauce
- Bland sammen ingrediensene. Ha blandingen i en sprøytepose.
-
Til servering
- Stek tacoene i en tørr panne i 10 sekunder på hver side. Ha de ferdige tacoene på et varmt og fuktig håndkle.
- Vend vegankjøttet i frityrrøren og friter de på 170 grader i ca. 2-3 minutter til de er gyllenbrune. Fordel NoChicken Chunks og rødkål på tacolefsene.
- Smak til med ranchdressing og hot sauce. Riv litt ost på toppen. Pynt med hakket koriander og vårløk. Server med limebåter.