Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Chrunch:

  • Linfrø, hele 0.2 dl
  • Rama Flytende Margarin 2,5L (relansert med EPD: 5355524) 0.1 dl

Bakte persillerøtter:

  • Persillerot 20.0 stk
  • Rama Flytende Margarin 2,5L (relansert med EPD: 5355524) 1.0 dl

Mørk sabayonne:

  • Eggeplommer 3.0 dl
  • Hvitvin 1.0 dl
  • Sitronsaft 1.0 dl
  • Salt og pepper
  • Blekksprutblekk
  • Knorr Professional Citrus Fresh 0.3 dl
  • Krydderkarse
  • Shiso urter
  1. Chrunch:

    1. Linfrøene stekes lett i en panne med litt margarin.
  2. Bakte persillerøtter:

    1. Persillerøttene vaskes og saltbakes møre.
    2. De avkjølte persillerøttene skrelles og stekes gylne i margarin, og krydres med salt og pepper.
  3. Mørk sabayonne:

    1. Hell eggeplommene i en gryte med tykk bunn sammen med hvitvin, sitron og litt salt og pisk til en lett krem.
    2. Eggekremen tilsettes litt lunken flytende margarin og blekk til du oppnår den ønskede fargen.
    3. Smakes til med Citrus Fresh, salt og pepper.
    4. Anrett de stekte persillerøttene med sabayonne-kremen, urter og crunch.