Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Aubergine ”toast”:

  • Aubergine 0.5 kg
  • Salatløk, uten skall og delt på midten 5.0 stk
  • Belugalinser 150.0 g
  • Geitost 100.0 g
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 50L 0.5 dl
  • Knorr Professional Roast Umami 0.5 dl
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 10.0 g
  • Knorr Professional Deep Smoke 0.1 dl
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 10.0 g
  • Krydderkarse 30.0 g
  • Rødløk, syltet 50.0 g
  1. Aubergine ”toast”:

    1. Stek auberginskivene i margarin, sett til side.
    2. Stek salatløken med snittsiden ned til den er gyllen, sett til side.
    3. Kok belugalinsene myke i lettsaltet vann. Slå av vannet og bland med hvitløkspuré, Deep Smoke og umami.
    4. Bland kyllingfond og Roast Umami, og pensle auberginskivene med glacen.
    5. Fordel geitost på auberginen, legg en salatløk på toppen og stek de i ovnen på 175° i ca. 8 minutter.
    6. Serveres varme toppet med belugalinsene. Garner gjerne med lit karse og syltet rødløk.