Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Suppe:

  • Løk, gul 300.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 30.0 g
  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 12.0 g
  • Poteter, vasket 0.6 kg
  • Mais 1.3 kg
  • Laurbærblad 4.0 stk
  • Knorr Økologisk Hønsebuljong Lavsalt 125L 50.0 g
  • Vann 3.0 l
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 15.0 g
  • Limejuice 0.5 dl

Til servering:

  • Maiskorn, ristede 150.0 g
  • Koriander, fersk, hakket 15.0 g
  1. Suppe:

    1. Sauter løken på lav varme i margarin i 10 minutter. Tilsett hvitløkspuré og røkt chilipuré og sauter videre i noen minutter.
    2. Tilsett poteter, mais, vann, laurbærblad og kyllingfond, kok opp og la småkoke uten lokk i 15 minutter, til potetene er møre.
    3. Tilsett Umami og blend suppen til den er glatt. Monter med fløte og smak til med limejuice.
  2. Til servering:

    1. Server suppen med ristet mais, koriander og en skje Knorr Fraiche.