Ingredienser
Suppe:
-
Løk, gul 300.0 g
-
Chili pulver 2.0 g
-
Poteter, vasket 0.6 kg
-
Mais 1.3 kg
-
Laurbærblad 4.0 stk
-
Vann 3.0 l
-
Limejuice 0.5 dl
Til servering:
-
Maiskorn, ristede 150.0 g
-
Koriander, fersk, hakket 15.0 g
Fremgangsmåte
-
Suppe:
- Sauter løken på lav varme i margarin i 10 minutter. Tilsett hvitløkspuré og chili og sauter videre i noen minutter.
- Tilsett poteter, mais, vann, laurbærblad og hønsebuljong, kok opp og la småkoke uten lokk i 15 minutter, til potetene er møre.
- Tilsett Umami og blend suppen til den er glatt. Monter med fløte og smak til med limejuice.
-
Til servering:
- Server suppen med ristet mais, koriander og en skje Fraiche.