Menu

Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Til laksen

Til Quinoaen

Annet tilbehør

  1. Til laksen

    • Bland sukker og salt. Gni inn laksen og grave i 12 timer.
    • Skrap og skyll av den gjenværende sukker/saltblandingen, og tørk av laksen.
    • Skjær av skinnet og tern laksen 1 x 1 cm.
    • Krydre laksen med urter, pepper og grov sennep. Avkjøl godt.
  2. Til Quinoaen

    • Kok quinoaen i henhold til instruksjonene på pakken, avkjøl godt.
    • Bland quinoaen med Hellmanns Citrus Vinaigrette, MAILLE Dijon sennep, salt og pepper.
  3. Annet tilbehør

    • Ha den finstrimlede kålen i en vakumpose sammen med sushieddik og forsegl.
    • Rens reddik og skjær den tynt på en mandolin.
    • Brun maiskolberne til de får en fin farge og la dem avkjøles. Skjær mais fra kolben, sørg for at de henger sammen.
    • Blant Hellmanns majones, Maille Dijon sennep og smak til med salt og pepper.
    • Legg quinoa i boller, topp med andre ingredienser og dressing.