Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Bulgogi:

  • Oksekjøtt, tilberedt, strimlet 1.5 kg
  • Knorr Ketjap Manis (soya) 1L 1.0 dl
  • Knorr Oksefond konsentrat 50L 0.4 dl
  • Knorr Brunet Løkfond konsentrat 50L 0.2 dl
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 30.0 g
  • Sesamolje 0.5 dl
  • gul løk, hakket 200.0 g
  • Rød chili, finhakket 10.0 g
  • Pak Choi (salat) 500.0 g
  • Sesamfrø 40.0 g
  1. Bulgogi:

    1. Bland sammen ketjap manis, oksefond, løkfond og hvitløkpasta, og la kjøttet trekke i marinaden i ca. 1 time.
    2. Stek kjøttet i sesamolje sammen med hakket løk og frisk rød chili.
    3. Vend frisk hakket pak choi i blandingen rett før servering og dryss med ristede sesamfrø.
    4. Server gjerne med nudler, blandede rå grønnsaker eller ris.