Bulgogi
Et koreansk festmåltid som passer til alle familiefester i Korea. Ingrediensene og tilberedningsmåten kan variere en del avhengig av sted og årstid.

Ingredienser
Bulgogi
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Bulgogi:
Oksekjøtt, tilberedt, strimlet
/kg
1.5 kg
0%
Ketjap Manis
/dl
1.0 dl
0%
Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g
/g
30.0 g
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Sesamolje
/dl
0.5 dl
0%
gul løk, hakket
/g
200.0 g
0%
Rød chili, finhakket
/g
10.0 g
0%
Pak Choi (salat)
/g
500.0 g
0%
Sesamfrø
/g
40.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Bulgogi:
-
Oksekjøtt, tilberedt, strimlet 1.5 kg
-
Ketjap Manis 1.0 dl
-
Sesamolje 0.5 dl
-
gul løk, hakket 200.0 g
-
Rød chili, finhakket 10.0 g
-
Pak Choi (salat) 500.0 g
-
Sesamfrø 40.0 g
Fremgangsmåte
-
Bulgogi:
- Bland sammen ketjap manis, oksefond, løkfond og hvitløkpasta, og la kjøttet trekke i marinaden i ca. 1 time.
- Stek kjøttet i sesamolje sammen med hakket løk og frisk rød chili.
- Vend frisk hakket pak choi i blandingen rett før servering og dryss med ristede sesamfrø.
- Server gjerne med nudler, blandede rå grønnsaker eller ris.