Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Poke Bowl:

  • Quinoa 1.0 kg
  • Avokado i biter 0.8 kg
  • Agurk, terninger 250.0 g
  • Rødløk, skivet 100.0 g
  • Koriander, frisk 35.0 g
  • Vårløk 100.0 g
  • Rød chili, finhakket 5.0 g
  • Laks, røkt 444.0 g
  • Scampi 300.0 g
  • Egg 1.0 stk
  • Strøkavring 50.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 10.0 g
  • Knorr Professional Miso Umami 0.4 dl
  • Knorr Grønnsaksfond konsentrat 50L 0.2 dl
  • Lime, saft 0.2 dl
  • Olivenolje 0.2 dl
  1. Poke Bowl:

    1. Bland den kokte quinoaen med Miso Umami, grønnsaksfond, limesaft og olivenolje.
    2. Tilsett avokado, agurk, rødløk, koriander, vårløk og fersk chili.
    3. Vend rekene i egg og strøkavring, og stek de gylne.
    4. Server salaten i en skål toppet med den røkte laksen og de sprø rekene. Garner gjerne med fersk sitron og ekstra urter.