Ingredienser
Poke Bowl:
-
Quinoa 1.0 kg
-
Avokado i biter 0.8 kg
-
Agurk, terninger 250.0 g
-
Rødløk, skivet 100.0 g
-
Koriander, frisk 35.0 g
-
Vårløk 100.0 g
-
Rød chili, finhakket 5.0 g
-
Laks, røkt 400.0 g
-
Scampi 300.0 g
-
Egg 1.0 stk
-
Strøkavring 50.0 g
-
Miso paste, lys 20.0 g
-
Lime, saft 0.2 dl
-
Olivenolje 0.2 dl
Fremgangsmåte
-
Poke Bowl:
- Bland den kokte quinoaen med miso, grønnsaksfond, limesaft og olivenolje.
- Tilsett avokado, agurk, rødløk, koriander, vårløk og fersk chili.
- Vend rekene i egg og strøkavring, og stek de gylne.
- Server salaten i en skål toppet med den røkte laksen og de sprø rekene. Garner gjerne med fersk sitron og ekstra urter.