Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Lettrøkt krem:

  • Rama Flytende Margarin 2,5L (relansert med EPD: 5355524) 0.2 dl
  • Hampfrø
  • Vann 1.0 l
  • Eddik 7% 50.0 g
  • Egg 20.0 stk
  • Knorr Kyllingfond konsentrat 30L 0.3 dl
  • Knorr Professional Deep Smoke 0.2 dl
  • Rama Professional Piske 31% Lavlaktose 1L 0.3 l
  • Spinat, renset 150.0 g
  • Brønnkarse 100.0 g
  • Erter, grønne 0.7 kg
  • Salt og pepper
  • Blandede friske urter
  1. Lettrøkt krem:

    1. Rist hampfrøene i litt flytende margarin og dryss over med salt. Legg de på et stykke papir.
    2. Hell eddik og vann i en kjele og varm vannet opp til det nesten er kokende.
    3. Slå ut et egg i en kopp om gangen og hell egget ned i det varme vannet, rist kjelen lett så eggehviten samler seg om plommen, la egget posjeres i ca. 3 min.
    4. Ta opp egget og legg det i saltet kaldt vann.
    5. Hell fonder, Deep Smoke og fløte i en gryte, og kok opp.
    6. Ta spinat, brønnkarse og erter i en blender, tilsett den varme væsken og bland til massen en jevn og fin.
    7. Smak til massen med salt og pepper.
    8. Anrett de posjerte eggene på den lune kremen og dryss over med saltede hampfrø og urter.