+

Gelé med frukt:

  • Vann 1.0 l
  • Monin sirup 0.5 l
  • Gelatin 100.0 g
  • Frukt, bær og urter (fyll til gelé) 1.0 kg
  1. Gelé med frukt:

    1. Sett formene i kjøleskapet så de blir kalde.
    2. Rør vann og sirup sammen, tilsett Texture og rør det ut i sirupen.
    3. Sett massen til side, fjern skummet slik at massen er klar.
    4. Ta ut de kalde formene og lag toppen av geleen og avkjøl den til den er stiv.
    5. Ta formene ut av kjøleskapet, legg fyll på geleen og hell på gele så fyllet nesten er dekket. Avkjøl.
    6. Ta igjen formene ut av kjøleskapet og fyll på så fyllet er dekket og la de avkjøles.
    7. La geleen stå kaldt i minst 2 timer før servering.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny