Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Purreløk:

  • Purreløk 2.0 kg
  • Ost, Feta 150.0 g
  • Timian, fersk 20.0 g
  • Olivenolje 0.5 dl

Urteskum:

  • Eggeplomme 250.0 g
  • Kjørvel, frisk 20.0 g
  • Estragon, frisk 20.0 g
  • Knorr Professional Citrus Fresh 0.2 dl
  • Knorr Professional Roast Umami 0.3 dl
  • Eddik av eplecider 0.1 dl
  1. Purreløk:

    1. Spre ut purreløken, skåret på lengden, i en ildfast form.
    2. Smuldre over fetaosten og fordel timian og olje over purreløken.
    3. Bak purreløken i ovnen på 175° i ca. 12 minutter.
  2. Urteskum:

    1. Rør samen eplesidereddik og eggeplommer, tilsett flytende margarin under omrøring og rør til det er blankt.
    2. Tilsett øvrige ingredienser og smak til med salt og pepper.
    3. Hell kremen i en sifon, tilsett 2 gasspatroner og rist godt.
    4. Server skummet til den bakte purreløken.