+

Pizza

Harissa

Servering

  • Yoghurt, naturell 1 dl
  1. Pizza

    1. Forvarm ovnen til 225°C. Sett to stekeplater i ovnen.
    2. Brun kjøttdeigen med løk, spisskummen og ras el hanout. Tilsett krydderpasta, sitronskall, oksefond og persille.
    3. Elt deigen på melet bakebord i ca. 10 minutter. Del deigen i to og kjevl dem ut til runde pizzaer på bakepapir.
    4. Spre harissa-sausen på deigen og legg på kjøttdeigen. Avslutt med å drysse på osten. Ta de varme stekeplatene ut av ovnen og trekk bakepapiret med manakishene på over på platene.
    5. Stek manakishene i ovnen i 7-10 minutter. Brødet skal bli hvitt og mykt, uten å ta farge.
  2. Harissa

    1. Blend alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin til en glatt og jevn blanding.

  3. Servering

    1. Server brødene nystekte, gjerne med yoghurt. Skjær i snipper eller brett brødet sammen.

+