Wrap med NoChicken Nuggets og Sriracha majo
Sprø no chicken nuggets i en wrap, toppet med syltet rødløk og en chilimajo. Godt for både dine gjester og for klima

Ingredienser
Wrap med NoChicken Nuggets og Sriracha majo
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Syltet rødløk
Salt
/g
5.0 g
0%
Sukker
/dl
3.0 dl
0%
HVITVINSEDDIK MAILLE flaske 6x500ml
/ml
500.0 ml
0%

Vann
/dl
5.0 dl
0%
Rødløk, hel
/g
500.0 g
0%
Sriracha majo
Hellmann's Vegan 2,5kg
/g
400.0 g
0%

Sriracha sauce
/g
40.0 g
0%
Pepper, svart
/g
5.0 g
0%
Wraps-fyll
NOCHICKEN Nuggets 1,75kg
/kg
1000.0 kg
0%

Senap och produkter därav: Kan inneholde spor av
Glutenholdig korn og produkter derav: Ja
Rapsolje
/g
100.0 g
0%
Tortilla, lefser
/stk
10.0 stk
0%
Tomater, ferske, solmodne
/g
500.0 g
0%
Agurk
/g
500.0 g
0%
Plukksalat
/g
300.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Syltet rødløk
-
Salt 5.0 g
-
Sukker 3.0 dl
-
Vann 5.0 dl
-
Rødløk, hel 500.0 g
Sriracha majo
-
Sriracha sauce 40.0 g
-
Pepper, svart 5.0 g
Wraps-fyll
-
Rapsolje 100.0 g
-
Tortilla, lefser 10.0 stk
-
Tomater, ferske, solmodne 500.0 g
-
Agurk 500.0 g
-
Plukksalat 300.0 g
Fremgangsmåte
-
Syltet rødløk
Skrell rødløk og skjær i strimler.Kok sammen eddik, vann og sukker til sukkeret er oppløst.Hell den varme sylteslaken over rødløkene og avkjøl i 2-3 dager før bruk.Jo tykkere strimler rødløken skjæres i, jo lenger må de stå og sylte før bruk -
Sriracha majo
Alt blandes sammen -
Wraps-fyll
Stek nuggets gylne i olje ha på litt saltKutt tomat, agurk og salat i passende biterLegg salat, tomat, agurk, syltet rødløk og No Chicken Nuggets på en wrap.Topp med Sriracha majo.