Wrap med NoChicken Nuggets og Sriracha majo
Sprø no chicken nuggets i en wrap, toppet med syltet rødløk og en chilimajo. Godt for både dine gjester og for klima

Ingredienser
Syltet rødløk
-
Salt 5.0 g
-
Sukker 3.0 dl
-
Vann 5.0 dl
-
Rødløk, hel 500.0 g
Sriracha majo
-
Sriracha sauce 40.0 g
-
Pepper, svart 5.0 g
Wraps-fyll
-
Rapsolje 100.0 g
-
Tortilla, lefser 10.0 stk
-
Tomater, ferske, solmodne 500.0 g
-
Agurk 500.0 g
-
Plukksalat 300.0 g
Fremgangsmåte
-
Syltet rødløk
Skrell rødløk og skjær i strimler.Kok sammen eddik, vann og sukker til sukkeret er oppløst.Hell den varme sylteslaken over rødløkene og avkjøl i 2-3 dager før bruk.Jo tykkere strimler rødløken skjæres i, jo lenger må de stå og sylte før bruk -
Sriracha majo
Alt blandes sammen -
Wraps-fyll
Stek nuggets gylne i olje ha på litt saltKutt tomat, agurk og salat i passende biterLegg salat, tomat, agurk, syltet rødløk og No Chicken Nuggets på en wrap.
Topp med Sriracha majo.