Menu

Ingredienser

+

Croque Monsieur

Salat


Klassisk fransk smørrebrød, servert med sprø endivesalat

...

Fremgangsmåte

  1. Croque Monsieur

    1. Smelt smør i en kaserolle, ha i mel og bland til en jevn masse. Hell på melk og kok på svak varme til at sausen tykner. Smak til med salt og pepper
    2. Bred sennep på hver brødskive. Fordel skinken på 6 av brødskivene, ha på 2 ss Dijon sennep og dryss over litt ost. Topp med den andre brødskiven, resten av béchamelsausen og osten. Stekes i ovnen i 15-20 minutter slik at smørbrødet blir sprø og får en fin farge.
  2. Salat

    1.Bryt salaten i store biter.
    2. Bland dijonsennep og eddik. Visp inn oljen. Tilsett honning, løk, salt og pepper. 
    3. Vend salaten med vinaigrette.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny