Menu

Alt for den gode saken og smakens skyld!

Våre buljonger har gjennomgått en hel del positive endringer i det siste. Her er en rask gjennomgang av hva som har skjedd.

  1. Alle buljonger har fått nytt design og går nå under varemerket Knorr Professional.
  2. Flere av lavsaltbuljongene (Kjøtt-, Hønse-, og Grønnsaksaksbuljong) har fått nye oppskrifter hvor vi har økt mengden av hovedråvaren. Vi har med andre ord stappet enda mer grønnsaker i grønnsaksbuljongen og så videre. Alt for en bedre og mer smaksrik buljong.  
  3. Sist, men virkelig ikke minst: pakningene til alle pulverbuljongene er nå laget av resirkulert plast! Mer om hvorfor dette er en så fantastisk nyhet, finner du her!   
Kokkens sjekkliste

Kokkens sjekkliste

Last ned
Spar tid og CO2 med våre fonder og buljonger!

Spar tid og CO2 med våre fonder og buljonger!

Har du dårlig samvittighet for at du ikke lager din egen buljong? Tenk motsatt! Med ferdige fonder og buljonger fra Knorr sparer du nemlig både tid og CO2. Se selv.

Last ned

Velg riktig buljong for riktig formål!

I vårt buljongutvalg finner du både pulver og pasta samt lavsalte og økologiske produkter. Hva passer dine retter og gjester?

Våre populære og gode buljonger som kommer i mange ulike smaker.  Har en ren og intensiv smak som gir dybde til rettene dine, alt fra supper og gryter, til marinader. Enkel å dosere! For enda dypere smak, velg våre brunede buljonger.

En fyldig buljong som utgjør en perfekt base til alle rettene dine og gir en jevn, pålitelig og kraftfull smaksboost. Passer perfekt til sauser og supper samt som smakssettere og i rubbs! Glutenfri!

En buljong med lavt saltinnhold for alle gjester og retter. Alle buljongene er frie for gjærekstrakt og alle buljonger unntatt fiskebuljongen, er fri for allergener. Bruk som en base eller for å gi et skikkelig smakløft til rettene dine. Gir et jevnt og godt resultat!

Mer smak til flere matgjester!

Spesialkost er neppe så ille lenger, det merker du sikkert i hverdagen. Mange av våre buljonger er utviklet spesielt med tanke på dette. Vi har alternativer som er egnet for veganere samt alternativer helt uten allergener å deklarere. I tillegg har vi et bredt utvalg av lavsaltbuljonger som egner seg godt når du trenger å holde oversikt over saltinnholdet i maten. Les mer om hva som gjelder for hvert enkelt produkt på deres egne produktsider!

Fikk du litt lyst å stå ved grytene og lage mat som får gjestene dine til å juble? Da er det veldig bra at kokken vår Martina har utviklet flere potensielle storfavoritter som du kan bli kjent med her! Godt måltid!

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny