Festlighetene i Sør-Korea er over, og Norge har gjennomført sine beste vinterleker noensinne. Men det fantastiske koreanske kjøkkenet lever videre. Og nå som vi har fått smaken på alle godbitene Sør-Korea kan tilby, vil du kanskje sette noen av dem fast på menyen din?!

Derfor har vi funnet frem tre hacks som hjelper deg å lage de tre koreanske høydepunktene bibimbap, bulgogi og kimchi enklere, raskere og litt bedre! 

 

Bedre bibimbap!

Bibimbap er en klassisk hot bowl med mange forskjellige og fargerike ingredienser tilbredet i en støpejernspanne toppet med stekt egg og kimchi. Her har vi laget den med Knorr Økologisk Kyllingfond og Knorr Ingefær Krydderpuré. Bedre blir det nesten ikke. 

00:50

 

Raskere kimchi!

Kimchi brukes i nesten all koreansk matlaging og er blant annet et must i vår bibimbap. Her finner du oppskriften på en variant som er veldig rask å lage. Her finner du oppskriften på Kimchi!

00:50

 

Enklere bulgogi!

Enklere bulgogi! Rett inn i din hverdag via landsbygda og streetfoodkulturen, kommer bulgogien. I vår versjon bruker vi våre herlige krydderpureer og konsentrerte fonder fra Knorr, alt for å gjøre det så enkelt og godt som mulig. Her finner du oppskriften på Bulgogi!  

00:49

 

 

   

Last ned våre oppskrifter fra det koreanske kjøkkenet

Last ned våre oppskrifter fra det koreanske kjøkkenet

Always a reason to celebrate - Koreanske oppskrifter

Last ned heftet her
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny