Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

Festlighetene i Sør-Korea er over, og Norge har gjennomført sine beste vinterleker noensinne. Men det fantastiske koreanske kjøkkenet lever videre. Og nå som vi har fått smaken på alle godbitene Sør-Korea kan tilby, vil du kanskje sette noen av dem fast på menyen din?!

Derfor har vi funnet frem tre hacks som hjelper deg å lage de tre koreanske høydepunktene bibimbap, bulgogi og kimchi enklere, raskere og litt bedre! 

 

Bedre bibimbap!

Bibimbap er en klassisk hot bowl med mange forskjellige og fargerike ingredienser tilbredet i en støpejernspanne toppet med stekt egg og kimchi. Her har vi laget den med Knorr Økologisk Kyllingfond og Knorr Ingefær Krydderpuré. Bedre blir det nesten ikke. 

 

Raskere kimchi!

Kimchi brukes i nesten all koreansk matlaging og er blant annet et must i vår bibimbap. Her finner du oppskriften på en variant som er veldig rask å lage. Her finner du oppskriften på Kimchi!

 

Enklere bulgogi!

Enklere bulgogi! Rett inn i din hverdag via landsbygda og streetfoodkulturen, kommer bulgogien. I vår versjon bruker vi våre herlige krydderpureer og konsentrerte fonder fra Knorr, alt for å gjøre det så enkelt og godt som mulig. Her finner du oppskriften på Bulgogi!  

 

 

   

Last ned våre oppskrifter fra det koreanske kjøkkenet

Last ned våre oppskrifter fra det koreanske kjøkkenet

Always a reason to celebrate - Koreanske oppskrifter

Last ned heftet her