Menu

Visste du at 42% av forbrukere verden rundt vil spise mer grønt? Et tall som går opp til hele 60% i gruppen altetende som hovedsakelig består av menn i alderen 45+. I Norden er fleksitarianer-trenden nå mer som et livsstilvalg blant forbrukerne – her spiser opp til 40% vegetarisk på hverdagslig basis, og kjøtt mer sjeldent. I Kantar Worldwide Divisions undersøkelse spises de grønne rettene i hovedsak ikke av veganere eller vegetarianer, men hele 89% konsumeres av fleksitarianere og altetende.

Enkle tips for å vegofiere menyen!  

Du trenger kanskje ikke å endre oppskriftene i det hele tatt, går det å gjøre de grønnere ved å bytte ut noen enkle ingredienser? Å vegofisere gjør også at rettene enkelt blir laktosefrie og melkefrie, noe som inkluderer enda flere gjester.

Lett å flekse med The Vegetarian Butcher

Med The Vegetarian Butcher´s produkter er det med andre ord lett å imøtekomme flere gjesters ønsker. Det er også lett å tilberede, og like enkelt å gjøre én eller flere av rettene dine på menyen vegetariske eller veganske uten problemer. Bytt helt enkelt ut det tradisjonelle kjøttet med The Vegetarian Butcher og du har raskt en rett for den nye generasjonens grønne kjøttelskere. I tillegg til en mer inkluderende restaurantvirksomhet med mulighet til en større kundekrets, senker du også klimapåvirkningen! Win win!

Populære matpreferanser og prosenttall i snitt globalt*:

The Vegetarian Butcher

00:00

Grønt for miljøet

De fleste vet nå at det vi spiser har effekt på planeten vår og på helsen vår. Her er noen eksempler på små forandringer som kan gjøre en stor forskjell på både individ- og planetnivå.

  • Grønnsaksvariasjon
    Ved å variere de grønnsakene vi spiser, øker vi inntaket av antioksidanter, vitaminer og mineraler.  
  • Proteinutbytte
    Ved å bytte ut kjøtt, fugl og fisk med vegetabilske proteiner, reduserer vi klimapåvirkningen vår betraktelig.  
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny