Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Fiskepanne

  • Hvit fiskefilet (f.eks. sik, gjørs eller piggvar) 1.3 kg
  • Poteter, skrelt 700.0 g
  • gul løk, hakket 200.0 g

Hvit saus

  • Vann 1.0 l
  • Knorr Fiskefond konsentrat 50L 25.0 ml
  • Maizena Snowflake 2kg 84.0 g
  • Hvit pepper, malt 4.0 g
  • Salt 4.0 g
  • Pepperrotkrem 20.0 g
  • Eple, revet 200.0 g
  • 1 ss eddik 7%
  1. Fiskepanne

    1. Skjær fisken i grytebiter. Kok potetene og avkjøl. Del opp i mindre biter.
  2. Hvit saus

    1. Bland sammen vann, Piske og fiskefond. Kok opp. Visp inn Maizena blandet med litt av det kalde vannet og visp videre. Kok i 4 min.
    2. Tilsett salt, pepper, eddik, eple og pepperrot. Smak til og juster eventuelt krydringen.
    3. Tilsett fisken og la den trekke til den er ferdig. Tilsett potetene og la alt bli gjennomvarmt.