Menu

Norges første Community Catering Kokkelandslag er etablert og vi er stolte samarbeidspartnere også av dette laget! Bli med du også da vel?! Vi lover i hvert fall å bistå med vår ekspertise hele veien!

Her kan du lese mer om det nyopprettede laget på NKL sine sider, og hvordan du kan melde deg på!

Vi ser frem til samarbeidet hvor vi vil bidra med vår kunnskap og ekspertise innen spesielt bærekraft og klimasmart mat, med vår CO2-kalkulator, og ikke minst, hvordan man kan redusere matsvinnet.

Vi har allerede et samarbeid med de to eksisterende norske kokkelandslagene (senior og junior) og Norges Kokkemesteres Landsforening, og vi gleder oss til reisen med det nye kokkelandslaget som skal løfte frem også denne siden av bransjen.

 

Community Catering NM 2018

11. og 12.september 2018 arrangeres årets Norgesmesterskap i Community Catering, altså for kantine, personalrestaurant og institusjon. Konkurransen holdes hos Asko på KIT-akademiet i Oslo. Dersom du ønsker å være med på Norges nye Community Catering Kokkelandslag, så er dette en arena hvor du også kan bli vurdert for dine ferdigheter – før det endelige uttaket til Community Catering Kokkelandslaget i september 2018.

Søknadsfrist er 3.juni 2018.

Her kan du lese mer om oppgaven, konkurransen, og påmelding.

 

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny