Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Kålrot og søtpotet

  • Kålrot 200.0 g
  • Søtpotet 200.0 g
  • Knorr B. de Provence Krydderpasta 340g 25.0 g
  • Rapsolje 15.0 ml
  • Grønnkål 100.0 g
  • Salt 2.0 g
  • Epler, syrlige, skiver i båter 115.0 g
  • Adzukibønner, spirede 50.0 g
  • Linser, spirede 50.0 g
  • Hellmann's Citrus Vinaigrette 1L 1.0 dl
  1. Kålrot og søtpotet

    1. Bland kålrot- og søtpotetterningene med olje og krydderpasta, krydre med salt og pepper.
    2. Stek i ovnen på 200 grader i 10 minutter og tilsett adzukibønner og stek i ytterligere 2 minutter.
    3. Bland salt med strimlet grønnkål og kna kålen til den begynner å mykne, og del opp et eple.
    4. Bland sammen alle ingredienser.