Menu
Cafékonsept

Cafékonsept

Smarte produkter for kafeer

Last ned heftet her!

Nei, take away er ikke navnet på en ny slags trendrett, men heller navnet på en overlevelsesstrategi. Men det vet du sannsynligvis allerede. Å fokusere på retter som passer for take away er helt enkelt alfa og omega akkurat nå.

Salater med smaker fra hele verden og gjerne alternative proteinkilder, står høyt på agendaen – eller menyen – også i år. Men trøtte og uinspirerende salater frister ikke. Vi snakker innholdsrike salater som både metter og overrasker når det gjelder tekstur og smak. Hvis du også lager og glutenfrie vegovarianter som gir vann i munnen på gjestene dine, ja da er det enda mer riktig. For å ikke snakke om hyggelig og smart. Men det kommer vi tilbake til.

 

Om det er noen gang vi trenger herlig, snill og lett tilgjengelig mat så er det vel i pandemitider og derfor er det kanskje ikke så rart at vi aldri før har sett så mange herlige smørbrød dukke opp på vår vei. Du aner vel også en boom for godsaker som Tuna Melt og Katsu Sando? Selv er vi nok alltid sugne på sandwichenes sandwich: Bahn mi. Oppskriften finner du her.

 

Forbered. Hell opp. På med lokk og på vei. Det finnes vel ikke noen bedre take away og lunchmat enn suppe? Varm som kald. Mild som het. Myk som full av overraskelser. Her er en favoritt.

 

Finnes det noe mer utrendy enn å kaste mat? Med det sagt vet vi at det kan være vanskelig å unngå det unødvendige svinnet og har derfor tatt frem matsvinnverktøyet Wise Up On Waste som hjelper deg å spore og måle avfallet ditt. Her kan du bli kjent med Wise Up On Waste bedre og her deler kokken vår Frank sine beste tips på hvordan man du «kurerer food waste». Vil du vite hvordan vi jobber med vårt eget waste?

 

Hva hadde sommeren vært uten avkjølende drikker, fristende sorbeter og luksuriøse shakes? Ikke mye, eller hva? Så sett frem et høyt glass med syndig godt innhold og herlig topping, og høst folkets jubel. Vanskeligere enn det trenger det faktisk ikke å være å spre glede rundt seg. PS. En fristende shake har i tillegg potensial for å bli en like-rakett på sosiale medier.

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny