Menu

Når Whole Foods Market på slutten av fjoråret meddelte hvilke trender som ville bli store i år, var den «episke frokosten» én av trendene. Og hva er mer episk enn ekte eggete frokost/brunch/frunch, enten det er i form av en eggerøre, en pannekake, en spennende chakshouka eller luksuriøse Egg Benedict. Her har vi samlet våre beste og mest mettende «kall det hva du vil»-oppskrifter og noen verdifulle tips for frokosten.

Last ned litt Caféinspirasjon!

Last ned litt Caféinspirasjon!

Her har vi samlet tips og oppskrifter som fresher til, runder av og gjør cafémenyen din mer hott.

Last ned brosjyren!

Lei av smoothies? Så gjør de hottere med morsomme, uventede, sunne og pene ingredienser da vel. Det finnes alltid en måte å oppdatere en smoothie så den fyller dine egne trendkrav.  

Om det er noe som det går trender i så er vel det brød. Derfor kan en så enkel ting som et brødbytte gjøre en stor forskjell for hvordan tilbudet ditt oppleves. Og så fort retten oppleves som mer luksuriøs og mer jobbet med, ja da vet du hva du kan gjøre med prislappen. Arme riddere høres for eksempel godt ut. Men arme riddere av brioche høres betydelig mer luksuriøst ut.

At grøt i alle dens former har fått et oppsving de siste årene, har vel neppe ingen gått glipp av, men vi synes nok at denne take away-kompatible godsaken burde få ta en enda større plass. Grunnråvaren er billig, variasjonsmulighetene er enorme og du kan i tillegg enkelt tilpasse dine toppinger etter gjeldene trender. Ferske bær er alltid fine og trendy når sesongen tillater det, men ellers går vi fortsatt i gang med ting som brunet smør i tillegg til kompotter og syltede frukter av ulike typer.  

Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny