Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Veggieburger:

  • Kikerter, kokte 0.5 kg
  • gul løk, hakket 25.0 g
  • Egg 1.0 stk
  • Knorr Professional Roast Umami 0.3 dl
  • Knorr Grønnsaksfond konsentrat 50L 0.3 dl

Røkt Chilimajones:

  • Knorr Professional Røkt Chili Puré 750g 35.0 g

Tilbehør:

  • Brioche boller 10.0 stk
  • Avokado 0.8 kg
  • Rødløk, skivet 200.0 g
  • Hellmann's Cider Sherry Vinaigrette 1L - delistet! 1.0 dl
  • Basilikum, fersk 100.0 g
  1. Veggieburger:

    1. Bland kikertene med løk, tapioka, egg, grønnsaksfond og Roast Umami.
    2. Form kikertsrøren til «biffer» og stek de sprøe i rikelig med margarin i stekepannen.
  2. Røkt Chilimajones:

    1. Bland majones, røkt chilipuré og Roast Umami.
  3. Tilbehør:

    1. Bland rødløken i skiver med vinaigretten.
    2. Bygg burgeren på brioch brødet med chilimajones, fersk basilikum, de stekte kikertbiffene, avokado og syltet rødløk.