+

Farsen:

Tilbehør:

  • Potetmos, ferdig 2.5 kg
  • Knorr Grønnsaksbuljong Økologisk 50L 15 g
  • Ost, revet 250 g
  1. Farsen:

    1. Grovriv gulrot, sopp og aubergine.
    2. Stek i flytende margarinpå stekeplate eller rist i ovn ved 200 grader i 10 minutter.
    3. Sauter løken myk i flytende margarin, tilsett tomatpuré og fres videre noen minutter.
    4. Tilsett frossen vegetabilsk farse og stek videre noen minutter.
    5. Tilsett hvitløkspuré, ristede grønnsaker, Tomatino, vann, grønnsaksbuljongpulver, salt og balsamicoeddik.Småkok under lokk i ca. 15 minutter, ta av lokket og la sausen koke inn til en bolognese.
    6. Smak til med oregano, salt og pepper.Hell sausen over i en GN-form.

  2. Tilbehør:

    1. Smaksett potetmosen med grønnsaksbuljongpulver og vend inn revet ost ved oppvarming.
    2. Fordel mosen over fyllet og bakes i kombiovn ved 180 grader (70 % damp) i 25-30 minutter.
    3. Server gjerne retten sammen med en salat.

+