Vaniljepudding med bringebær og tyttebærmousse
Vaniljepudding er god og lett å lage til mange. Puddingene kan enkelt smaksettes med andre smaker som pepperkakekrydder, hvit sjokolade eller bringebær. Eller annen smak du måtte ønske!

Ingredienser
Vaniljepudding med bringebær og tyttebærmousse
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Panna cotta
Melk
/l
1.0 l
0%
Rama Professional Piske 31% 8 X 1L
/l
1.0 l
0%

Melk inkl laktose og produkter derav: Ja
Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Mousse
Tyttebær, fryst
/g
100.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Panna cotta
-
Melk 1.0 l
Mousse
-
Tyttebær, fryst 100.0 g
Fremgangsmåte
-
Panna cotta
- Kok opp melken og bland i Carte d'Or Panna Cotta.
- Bland i KNORR Piske 31 % og fordel i posjonsskåler.
- Sett kaldt og la det stivne i noen timer eller over natten.
-
Mousse
- Bland mousse, melk og de frossene tyttebærene. Pisk luftig.
- Ha moussen i sprøyteposer og fordel på toppen av den stivnede puddingen.