Stekte teriyakinudler med NoChicken Chunks
.

Ingredienser
Stekte teriyakinudler med NoChicken Chunks
Beregn prisen på denne retten her:
Antall porsjoner
−
+
Pris på retten på menyen
Totalkostnad for ingrediensene
€0.0
Kostnad for en porsjon
Kostnader for ingredienser (%)
Ingrediensetikett
Navn
Pris i NOK
Mengde
% Matkostnad for delen
Totale kostnader
Teriyakisaus
Soyasaus, standard
/ml
200.0 ml
0%
Sake
/ml
200.0 ml
0%
Risvineddik
/ml
200.0 ml
0%
Fiskesausse oppskrift "vegansk fishsauce"
/ml
200.0 ml
0%
Rørsukker
/g
50.0 g
0%
Grønnsaker
Bønner
/g
0.0 g
0%
Gulrot
/kg
0.0 kg
0%
Bimi-aspargesbrokkoli
/g
0.0 g
0%
Reddik
/kg
0.0 kg
0%
Nudler
Risnudlerbokhvete
/g
800.0 g
0%
Rapsolje
/ml
100.0 ml
0%
Til servering
NOCHICKEN Chunks 1,75 kg The Vegetarian Butcher
/g
700.0 g
0%

Nøtter og mandel og produkter derav: Kan inneholde spor av
Fisk og produkter derav: Nei
Maizena Tapioka stivelse (Fruktjevner) 2kg
/kg
0.0 kg
0%

Glutenholdig korn og produkter derav: Nei
Fisk og produkter derav: Nei
Rapsolje
/ml
150.0 ml
0%
Egg
/stk
10.0 stk
0%
Vårløk
/g
75.0 g
0%
Koriander, frisk
/g
40.0 g
0%
Sesamfrø, ristede
/g
0.0 g
0%
Navn på ingrediens
/
Ansvarsfraskrivelse: Prisene som vises er en indikasjon, basert på grossister i markedet. Disse er gjenstand for svingninger på grunn av sesongmessige endringer og tilbud. UFS kan på ingen måte holdes ansvarlig for eventuelle avvik fra virkeligheten.
Teriyakisaus
-
Soyasaus, standard 200.0 ml
-
Sake 200.0 ml
-
Risvineddik 200.0 ml
-
Fiskesausse oppskrift "vegansk fishsauce" 200.0 ml
-
Rørsukker 50.0 g
Grønnsaker
-
Bønner
-
Gulrot
-
Bimi-aspargesbrokkoli
-
Reddik
Nudler
-
Risnudlerbokhvete 800.0 g
-
Rapsolje 100.0 ml
Til servering
-
Rapsolje 150.0 ml
-
Egg 10.0 stk
-
Vårløk 75.0 g
-
Koriander, frisk 40.0 g
-
Sesamfrø, ristede
Fremgangsmåte
-
Teriyakisaus
- Kok opp i en gryte. Sett blandingen til avkjøling.
-
Grønnsaker
- Skrell og skjær gulrøtter, bimi asparges og kina-reddik i mindre biter.
-
Nudler
- Tilbered nudlene i henhold til instruksjonene på pakken.
- Rask nedkjøling i isvann
-
Til servering
- Vend NoChicken Chunks i tapiokaen. Varm opp oljen i en wok og stek de er gyllenbrune. Tilsett halvparten av sausen og kok til den blir tykk som en glace.
- Klekk eggene i en varm panne og rør til eggene har fått en fastere konsistens.
- Tilsett gulrøtter, asparges og kinareddik til nudlene og hold pannen på platen. Ha nudlene i en serveringsskål med vegokjøttet på toppen. Pynt med vårløk, koriander og sesamfrø.
- Tips: Du får det beste resultatet med en varm wok.