Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Ovnspannekake:

  • Vann 1.5 l
  • Kikertmel 3.3 dl
  • Egg 10.0 stk
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 15.0 g
  • Salt 15.0 g

Braisert kål:

  • Spisskål 1.5 kg
  • Vann 3.0 dl
  • Salt 10.0 g
  • Knorr Timian Krydderpasta 340g 20.0 g
  1. Ovnspannekake:

    1. Visp sammen vann, Piske, Umami, egg, salt, maisstivelse og kikertmel til en jevn røre.
    2. Hell røren i en smurt GN-form. Stekes i ovn ved 205 grader i 25 minutter.
  2. Braisert kål:

    1. Strimle og fres kålen i flytende margarin i 5 minutter.Tilsett vann og salt.
    2. Kok opp og la kålen småkoke til vannet er kokt inn, ca. 15 minutter.
    3. Smak til med timian og nykvernet svart pepper.
  3. Tilbehør:

    1. Server ovnspannekaken med braisert kål og rårørte tyttebær.