Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Gulrotbechamel:

  • Melk 0.7 l
  • Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg 45.0 g
  • Gulrot pure, frossen 375.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 20.0 g
  • Salt 10.0 g
  • Ost, revet 150.0 g

Tomatsaus til pastaen:

  • Vann 4.5 dl
  • Sitronsaft 0.1 dl
  • Knorr B. all'Italiana Krydderpasta 340g 50.0 g
  • Knorr Professional Paprika Puré 750g - delistet! 20.0 g
  • Oregano frisk 1.0 g
  • Selleri revet 250.0 g
  • Pastinakk, revet 250.0 g
  • Gulrot, revet 250.0 g

Pasta:

  • Knorr Penne Fiberrik Økologisk 3kg 0.75 kg
  1. Gulrotbechamel:

    1. Bland melk og fløte med kaldrørt stivelse til en glatt konsistens.La sausebasen stå og svelle i 5 minutter.
    2. Tilsett gulrotpuré, umami og salt. Rør godt så smakstilsetningen blandes godt med sausebasen og tilsett revet ost.
  2. Tomatsaus til pastaen:

    1. Bland vann og Tomatino med kaldrørt stivelse til en glatt konsistens. La tomatsausen stå og svelle i 5 minutter.
    2. Tilsett sitronsaft, krydderpasta, paprikapuré, oregano, salt, grønnsaksbuljongpulver, selleri, pastinakk og gulrot. Bland godt.
  3. Pasta:

    1. Kok pastaen i saltet vann i 4 minutter mindre enn angitt på pakken. Dette er spesielt viktig hvis du monterer gratengen dagen før!
    2. Hell av vannet og skyll pastaen i kaldt vann.
    3. Bland pastaen med tomatsausen i en GN-form og hell deretter bechamelsausen over pastaen i et jevnt lag.
    4. Bakes i kombiovn ved 180 grader (75 % damp) i ca. 30 minutter.
    5. Server gjerne pastaen sammen med en salat.