Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Linsefarsebrød:

  • Gulrot 200.0 g
  • Champignon 0.5 kg
  • Sellerirot 350.0 g
  • Løk, gul 225.0 g
  • Linser, røde 200.0 g
  • Tomatpuré 5.0 g
  • Havregryn 100.0 g
  • Knorr Timian Krydderpasta 340g 15.0 g
  • Knorr Professional Hvitløk Puré 750g 20.0 g
  • Knorr Soppfond konsentrat 50L 0.1 dl
  • Ost, revet 100.0 g
  • Egg 2.0 stk
  • Salt 20.0 g
  • Ketchup, tomat 30.0 g
  • Eddik av eplecider 0.2 dl

Fløtesaus:

  • Vann 1.5 dl
  • Melk 1.5 dl
  • Ripsgelé 20.0 g
  • Salt 5.0 g
  1. Linsefarsebrød:

    1. Skrell gulrot, sellerirot og løk, og riv alt med et rivjern sammen med champignonene. Stek ut væsken av grønnsakene.
    2. Kok linsene i henhold til pakning.
    3. Bruk en kjøkkenmaskin og bland alle ingrediensene bortsett fra ketchup og eplesidereddik. Hel røren i en smurt form.
    4. Bland ketchup og eplesidereddik. Ta halvparten av røren og pensle på toppen av linsebrødet. Stek i ovnen på 190 grader i 30 minutter.
    5. Pensle på resten av ketchuprøren og senk temperaturen til 145 grader og stek ytterligere i 20 minutter.
  2. Fløtesaus:

    1. Bland vann, melk, Piske, ripsgelé, kalvefond og salt i en kjele. Kok opp og tykne til maisstivelse.
    2. Server linsefarsebrødet med potetpuré, rårørte tyttebær og sylteagurk.