1. Linsefarsebrød:

    1. Skrell gulrot, sellerirot og løk, og riv alt med et rivjern sammen med champignonene. Stek ut væsken av grønnsakene.
    2. Kok linsene i henhold til pakning.
    3. Bruk en kjøkkenmaskin og bland alle ingrediensene bortsett fra ketchup og eplesidereddik. Hel røren i en smurt form.
    4. Bland ketchup og eplesidereddik. Ta halvparten av røren og pensle på toppen av linsebrødet. Stek i ovnen på 190 grader i 30 minutter.
    5. Pensle på resten av ketchuprøren og senk temperaturen til 145 grader og stek ytterligere i 20 minutter.
  2. Fløtesaus:

    1. Bland vann, melk, Piske, ripsgelé, kalvefond og salt i en kjele. Kok opp og tykne til maisstivelse.
    2. Server linsefarsebrødet med potetpuré, rårørte tyttebær og sylteagurk.