Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Gulrotsuppe:

  • Gulrot, revet 0.9 kg
  • gul løk, hakket 200.0 g
  • Knorr Hvitløk Krydderpasta 340g 25.0 g
  • Ingefær, revet 25.0 g
  • Grønn chili, uten kjerner, finstrimlet 3.0 g
  • Linser, røde 90.0 g
  • Salt 20.0 g
  • Kaffirlimeblader, revet 5.0 stk
  • Vann 2.0 l
  • Knorr Professional Miso Umami 0.2 dl
  • Limejuice 0.1 dl

Til servering:

  • Vårløk, i skiver 80.0 g
  • Melonkjerner 50.0 g
  1. Gulrotsuppe:

    1. Sauter løken myk i flytende margarin. Tilsett ingefær, limeblad, grønn chili, revet gulrøtter, hvitløkspasta og sauter i ytterligere noen minutter.
    2. Tilsett vann, røde linser, salt og grønnsaksbuljongpulver. Kok opp og la suppen småputre i 15-20 minutter til linser og gulrøtter er myke.
    3. Ta ut limebladene, kjør suppen glatt og tilsett matfløte. Smaksett med Miso Umami samt lime juice.
  2. Til servering:

    1. Server suppen med skivet vårløk og ristede melonkjerner.