Menu

Ingredienser

+

Chili relish

Chilisalt til burgere og pommes frites

  • Salt 150.0 g
  • Chili pulver 20.0 g
  • Cayennepepper 10.0 g
  • Paprika krydda 20.0 g
  • Løkpulver 10.0 g

Røkt chilimajones

Burger


Som The Vegetarian Butcher selv ville presentere det, er ikke målet å erstatte, men heller å overgå kjøttet. I denne burgeren tar vi på søt-sterk-syrlig jalapeño-pickles og røkt chilimajones. Hel plantebasert

...

Fremgangsmåte

  1. Chili relish

    • Hakk jalapeño og paprika. 
    • Kok opp eddik, sukker, salt og sennepsfrø. 
    • Legg i paprika, jalapeño og løk. Kok på middels varme til all væske er kokt inn. 
    • Legg i beholder og avkjøl. For lite sterk? Tilsett hot sause eller Tabasco. 
  2. Chilisalt til burgere og pommes frites

    • Blande sammen
  3. Røkt chilimajones

    • Blande sammen
  4. Burger

    • Stek på middels varme så utsiden blir sprø, men innsiden beholder saftighet. 
    • Bygg burger med tilbehør.
Produkter
Oppskrifter
Favoritter
Meny