Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Blomkål:

  • Blomkålbuketter 2.7 kg
  • Rama Flytende Margarin 2,5L (relansert med EPD: 5355524) 0.5 dl

Pudding:

  • Rama Flytende Margarin 2,5L (relansert med EPD: 5355524) 1.0 dl
  • Gul løk i små terninger 240.0 g
  • Rama Professional Mat 15 Laktosefri 1L 0.9 l
  • Vann 1.5 l
  • Salvie 9.0 g
  • Hvit ost, vellagret 150.0 g
  • Knorr Umami (Allkrydder) 1kg 9.0 g
  • Knorr Økologisk Grønnsaksbuljong Lavsalt 125L 24.0 g
  • Salt 30.0 g
  • Egg 18.0 stk
  • Solsikkekjerner 0.2 dl
  1. Blomkål:

    1. Del blomkålen i buketter, og skjær stammen og grønne blader i mindre biter.
    2. Bland med 50 g margarin i en GN-form og stek på 175 grader i ca. 15 minutter til blomkålen er mør og har fått farge.
  2. Pudding:

    1. Sauter løken i resterende matfett til den mykner. Tilsett maisstivelse mens du rører. Tilsett fløte og vannet gradvis under omrøring, og la det syde til du får en tykk og kremete saus.
    2. Smaksett med parmesan (eller annen valgfri ost), salvie, Umami, grønnsaksbuljong, salt og pepper. Avkjøles, visp sammen eggene og rør de inn i sausen. Toppes med solsikkefrø.
    3. Smør en GN-form og bak gratengen i ovnen på 160 grader til den stivner (ca. 40 minutter).