Jeg jobber i...

Fortsett

Vi oppdaterer innholdet
på bakgrunn av din type virksomhet

+

Fisken:

  • Hysefilet, terninger 2X2 cm 1.3 kg
  • Poteter, skrelt 1.0 kg

Saus:

  • Vann 1.0 l
  • Rama Professional Piske 31% Lavlaktose 1L 0.5 l
  • Knorr Fiskefond konsentrat 50L 0.5 dl
  • Knorr Cold Base Stivelse (Kaldrørt jevning) 2x2kg 100.0 g
  • Gul løk i små terninger 200.0 g
  • Dill, torkad 2.0 g
  • Pepperrot, revet 60.0 g
  • Eddik 12% 2.0 g
  • Eple, i terninger 200.0 g
  • Purreløk, skivet 100.0 g
  • Bladspinat, fersk 167.0 g
  1. Fisken:

    1. Skjær fisken i grytebiter.
    2. Kok potetene og avkjøl. Del i mindre biter.
  2. Saus:

    1. Bland sammen vann, fløte og fiskefond. Pisk inn kaldrørt jevning og fortsett å vispe godt. La stå i 5 minutter.
    2. Tilsett salt, pepper, eddik, eple, løk og pepperrot.
    3. Smak til og juster eventuelt krydderet.
    4. Legg spinat og purreløk i bunnen på en form.
    5. Bland fisk og poteter i formen og hell over den kalde sausen.
    6. Stekes i ovn på 175 grader i ca. 25-30 minutter.